cum alegem scutecul pentru copil

Cum alegem un scutec pentru copil

Scutecele vor fi folosite de micutii nostri de la nastere pana la aproximativ doi ani, indiferent de tipul de scutece pe care il folosim, de unica folosinta sau din tesatura; trebuie sa indeplineasca un singur scop: sa pastreze copilul uscat si confortabil.

Exista doua grupuri mari de scutece: panza reutilizabila si scutece de unica folosinta, dar varietatea de pe piata este imensa. Cele mai multe mame opteaza pentru unica folosinta, mai confortabile. Toate acestea includ, de obicei, diferite straturi de tesuturi care izoleaza pielea bebelusului de umiditatea scutecului, evitand disconfortul si iritarea. Kiddi.ro iti pune la dispozitie si alte trucuri si sfaturi utile.

Tipuri de scutece pentru copii

Cand invatam sa schimbam scutecele, trebuie sa tinem cont ca nu toate sunt la fel si ca avem nevoie de modele diferite in functie de stadiul sau activitatile copilului nostru.

Scutece pentru nou-nascuti: Scutecele pe care le putem pune pe nou-nascutul nostru pot fi din diferite materiale, in functie de care vor avea anumite caracteristici, asa ca va trebui sa alegem un model in functie de varsta si materialele care par mai sanatoase . In general, chiar daca cumparati cea mai mica dimensiune, in primele saptamani, scutecele sunt putin mari, dar in curand se vor “umple” si cand va asteptati ma putin, veti schimba marimea.

Scutece pentru prematuri: brandurile principale au lansat scutece foarte mici pentru copiii prematuri, care sunt minunati daca trebuie sa treceti prin aceasta situatie.

Scutece de noapte: ele sunt o versiune mai rezistenta decat scutecul traditional si au o putere de absorbtie mai mare, ideala pentru a nu deranja somnul de noapte al fiului nostru. Avantajul este ca ele raman uscate, in ciuda faptului ca au o multime de pipi.

Scutece pentru apa: acest tip de scutec este ca un scutec clasic dar nu se umfla atunci cand vine in contact cu apa. Acestea sunt folosite in mod fundamental in cazul in care copilul face caca. Acestea sunt de unica folosinta si pot fi utilizate pentru jocurile la piscina sau apa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>