vibratoare de lux sex shop

Sex shop – vibratoare de lux care merita toti banii

Grija pentru sexualitatea noastra este la fel de importanta pentru corpul nostru ca si grija pentru mancare. De aceea, va ajutam sa va imbunatatiti sanatatea sexuala, indrumand-va in achizitionarea celui mai bun vibrator si va oferim cele mai importante sfaturi de care aveti nevoie pentru a-l alege pe cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Vibratoare clasice, vibratoare duble, strap on, gigant, exista o varietate de vibratoare de lux pe care le puteti gasi in orice magazin sex shop.

Designerii au dus stimularea sexuala cu vibratoarele departe, si au proiectat nu mai putin de 600 de modele diferite, dupa cum puteti vedea in multe mgazine de tip sex shop online sau offline. Cu toate acestea, alegerea celei mai bune jucarii sexuale va depinde intotdeauna de dorintele celor care se vor bucura de ea. In ceva atat de intim, utilizatorul are intotdeauna ultimul cuvant.

In acest sens, un vibrator este mult mai mult decat un alt produs standard: diferite posibilitati de a obtine placere, biocompatibilitate si durabilitate trebuie combinate in acelasi timp, in acelasi obiect. Ei bine, acesta este secretul acestor vibratoare de lux. Intr-un sex shop veti gasi jucarii cu care sa va deschideti calea catre o forma noua si sanatoasa de placere, cu elemente pe care le veti folosi de-a lungul anilor.

Vibratoare de lux care merita toti banii – cum le alegi

Deci, la ce ar trebui sa ne uitam la alegerea unui model de vibrator? Un sfat anterior este sa ne lasam ghidati de nevoile noastre, de ceea ce ne place, de ceea ce ne stimuleaza cu adevarat.

De asemenea, trebuie sa stiti ca exista diferente enorme de la un vibrator la altul. Si nu, nu ne referim la dimensiune! …

vibratoare de lux sex shop

Tipuri de vibratoare de lux pe care le gasiti intr-un sex shop

Cand vine vorba de cumparaturi, un vibrator este ca orice alt produs. Asa cum alegem magazinul de imbracaminte unde gasim lenjeria care ne face sa ne simtim sexy sau farmacia in care stim ca vom gasi samponul care se potriveste parului nostru, trebuie sa evaluam care sunt jucariile erotice care merg pentru a oferi placere si sunt compatibile cu pielea delicata.

Dimensiune

Primul sfat practic pe care vi-l putem oferi este sa alegeti dimensiunea vibratorului care este mai adaptata utilizarii pe care o doriti. Mare, mic, mediu … Marimea conteaza atunci cand alegeti un vibrator.

Stimulare

Urmatorul lucru pe care trebuie sa-l stii este in functie de stimularea pe care o vreti sau pe care o alegeti, cea mai simpla si cea mai apropiata, adica ‘in modul manual’ sau vreti sa simti ca vibreaza cu propria voastra miscare, cu baterii sau cu o conexiune externa.

Miscare

In ceea ce priveste miscarea pe care aceste vibratoare de lux o ofera, merita de luat in considerare altceva care ar putea fi important pentru dvs. daca modelul pe care il cautati va permite sa va folositi degetele sau aveti o extensie pentru a va folosi mainile si degetele pentru a insoti stimularea cu o mai mare precizie despre locul exact. Puteti folosi vibratorul in interior, in afara sau in ambele.

Forma

Umatorul considerent care trebuie luat in considerare cand vine vorba de vibratoare de lux este forma. Si aici, vibratoarele vin intr-o infinitate de formate. Vazandu-le, studiindu-le si imaginandu-ne ce pot face pentru noi, este tot ce trebuie sa calibram, ceea ce avem nevoie. De asemenea, este posibil ca unele femei sa prefere stimularea clitorisului (este cea mai frecventa) sau, dimpotriva, multe prefera jucarii care nu necesita penetrare.

Materiale

Materialele din care sunt fabricate aceste vibratoare de lux: o jucarie erotica de calitate va fi fabricata in materiale foarte bune. Cel mai bun este siliconul hipoalergenic (medical). De ce ? Siliconul, in plus, ofera jucariilor un aspect super-moale si catifelat foarte seducator! cu o picatura de lubrifiant, mult mai bine.

Baterii: ca o jucarie care este economica, inseamna ca nu consuma prea multa energie. Pentru aceasta putem alege bateriile cu litiu sau acele jucarii sexuale care folosesc putine baterii.

Il utilizati solo sau in pereche

Aproape toate vibratoarele pot fi folosite in pereche. Dar, daca doriti sa va acordati timp pentru a explora, pentru a afla mai multe despre dvs., stiti ce puncte sunt cele mai sensibile si imbunatatiti calitatea orgasmelor. Profitati de faptul ca aveti multe optiuni de vibratoare de lux dedicate in mod specific fiecaruia dintre aceste puncte speciale. In orice sex shop din tara va stau la dispozitie o varietate de vibratoare de lux pentru toate gusturile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>