black-friday-2018

Black Friday 2018: cand incep reducerile

Una dintre cele mai populare zile pentru cumparaturi din intreaga lume se apropie. Black Friday 2018 se apropie cu pasi repezi, si multe companii incep sa-si faca planurile de vanzari. Veti economisi TVA pe mii de produse! Si cel mai bun dintre toate: veti cumpara la cel mai bun pret, ceea ce ati dorit dintotdeauna! Computere, textile, bilete de calatorie, telefoane … Black Friday 2018 va ofera reduceri importante, asa ca nu uitati: mergeti la cumparaturi sau cumparati produse sau servicii prin Internet. Va asteapta reduceri importante.

Cand cade Black Friday 2018 in Romania

Prima vineri dupa Ziua Recunostintei (ultima joi din fiecare noiembrie), foarte sarbatorita in Statele Unite, a inceput sa sarbatoreasca asa-numita “Zi a Comertului”. Pentru a incuraja consumul inainte de Craciun, intreprinderile au inceput sa introduca reduceri mari la produsele solicitate, dar numai in acea zi. In acest an, In Romania, Black Friday 2018 cade pe 16 noiembrie. Este, fara indoiala, una dintre cele mai bune zile ale anului pentru a face achizitii. Mai presus de toate, la produsele cu preturi ridicate, avand in vedere reducerea semnificativa.

Cele mai frecvente intrebari despre Black Friday 2018

Pot sa returnez ceea ce am cumparat in timpul Black Friday?

Desigur, dar tineti cont de faptul ca, in aceasta zi speciala, magazinele pot modifica perioadele de returnare. Daca pentru produsele obisnuite stabilesc o limita de termen, in aceste cazuri, poate fi de 14 zile. Aruncati o privire asupra conditiilor de cumparare pentru a scapa de dubii. Retineti ca magazinele au 14 zile calendaristice pentru a returna banii din momentul procesarii cererii. In caz contrar, puteti solicita de doua ori suma achizitiei, precum si despagubiri pentru daune. Daca cumparati online, retineti ca magazinele care participa la Black Friday si Cyber ​​Monday ofera de obicei suficienta incredere, astfel incat sa nu existe probleme.

Daune sau zgarieturi ale produsului: in aceste cazuri, este necesara returnarea. Indiferent daca aveti deformari sau daca se rupe la scurt timp dupa ce ati achizitionat un produs, aveti datoria de a contacta imediat comerciantul pentru a efectua returnarea.

Ati cumparat, dar stocurile s-au terminat: ce faceti?

Mai ales in aceste zile, este posibil ca, inainte de avalansa de achizitii, stocurile cu chilipiruri sa se epuizeze dupa plasarea comenzii. In acest caz, comerciantul are obligatia de a va informa imediat pentru a efectua rambursarea cat mai repede posibil sau pentru a procesa transportul. Dvs. alegeti!

Ce informatii trebuie sa primiti?

In conformitate cu reglementarile privind etichetarea, produsele si serviciile cu reduceri trebuie sa ofere informatii cu privire la pretul anterior si cel oferit dupa reducere, precum si la procentul care este aplicat.

Dincolo de aceste informatii specifice, conditiile de cumparare de Black Friday 2018 sunt identice cu cele ale unei zile obisnuite. Desigur, daca treceti prin centrul orasului, pregatiti-va sa observati cozi lungi in magazinele care participa la aceasta campanie. Normal, cine poate rezista tentatiei de a cumpara cadouri cu reduceri de pana la 90%?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>