Solstitiul de vara 2018 - cum ne influenteaza

Solstitiul de vara 2018 – cum ne influenteaza

Pe 21 iunie, este cea mai lunga zi a anului! Cunoscuta ca solstitiul de vara, data marcheaza inceputul oficial al verii in emisfera nordica.

Pentru multi, aceasta zi nu inseamna nimic mai mult decat cateva ore suplimentare de soare si inceperea unui nou sezon interesant. Si, desi este adevarat, este de asemenea important sa ne amintim ca solstitiul de vara este mult mai mult decat atat: este inceputul unui sezon al naturii si al frumusetii. De fapt, civilizatiile antice au sarbatorit solstitiul ca un timp pentru a anunta si a onora lumina, legatura noastra cu soarele si Pamantul si noile inceputuri.

Categoric solstitiul de vara este o zi cu multe intelesuri profunde asociate cu o multime de ritualuri si sarbatori antice, si, desigur, previziuni astrologice interesante.

1. Puteti deveni destul de emotional

Pe masura ce sezonul zodiei Rac incepe in aceeasi zi a solstitiului de vara, va puteti astepta sa va simtiti putin mai emotional decat de obicei. In plus, Luna este, de asemenea, cea care guverneaza dispozitiile si, pe masura ce Racul este guvernat de ea, va puteti gasi pe un roller-coaster al emotiilor. Deci, nu fiti surprinsi daca va treziti plangand sau traind cele mai pasionate zile. V-ar putea interesa si ” Cele mai norocoase zodii in dragoste in 2018″

2. Este un moment bun sa va conectati cu cei apropiati

Daca v-ati simtit deconectat de cei dragi in ultima vreme, solstitiul este momentul ideal pentru a repara asta. In acest moment, oamenii ar trebui sa petreaca ziua solstitiului cu prietenii apropiati si familia, sa dezvolte conexiuni. Este cu siguranta o perioada pentru a sarbatori viata, si ce companie mai buna decat cei dragi pentru a face acest lucru.

Solstitiul de vara 2018 - cum ne influenteaza

3. Conectati-va cu natura

Mai presus de toate, solstitiul de vara marcheaza schimbarea de sezon si este punctul de mijloc al anului. Vechile ritualuri ale solstitiului de vara au fost de a onora soarele si lumina. Deci, indiferent de cum este vremea, astazi este ziua in care ne vom simti mai conectati la natura. Vedeti si alte articole utile pe ofertedeconstructii.ro.

4. Va veti simti mai relaxati

Solstitiul de vara va face sa va simtiti un pic mai relaxat si mai recunoscatori pentru tot in jur. Conform astrologiei, ne invata sa fim rabdatori. Relaxati-va si lasati lucrurile sa iasa la timpul lor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>