aplicatii de harti fara conexiune la internet

Cele mai bune aplicatii GPS fara conexiune la internet

Vrem sa economisiti bani pentru utilizarea GPS-ului si de aceea va oferim cele mai bune aplicatii de harti fara o conexiune la internet. Suntem in mijlocul verii, timpul perfect pentru a cunoaste noi destinatii.

Nu exista o modalitate mai buna de a naviga in lume decat sa o faci fara limite. Astazi va oferim cele mai bune aplicatii pentru harti fara o conexiune la internet. Deci puteti naviga la cat de mult doriti, cand cat doriti si fara sa consumati traficul de date.

Cele mai bune aplicatii de harti fara conexiune la internet

HERE WeGo

In primul rand, mentionam HERE WeGo. Aceasta este una dintre cele mai complete aplicatii de harti fara internet. Vom avea mai mult de 100 de tari disponibile pentru descarcare. Aplicatia se evidentiaza, de asemenea, pentru faptul ca ne ofera informatii valoroase din multe locuri. Acest lucru se datoreaza acordurilor cu alte companii importante, cum ar fi Wikipedia, Expedia, GetYourGuide, printre altele.

Datorita acestui fapt, putem gasi foarte usor bancomate, baruri, restaurante, parcari, farmacii, parcare auto, statii de taxi, benzinarii si multe alte lucruri. Aici WeGo are cele mai bune harti fara conexiune la internet pe care le putem gasi si cel mai bun lucru este ca este gratuit. Gandimsinoi.ro iti pune la dispozitie si alte informatii utile.

Sygic

Sygic este o alta aplicatie excelenta si ne ofera, de asemenea, harti fara o conexiune la internet. Are peste 200 de milioane de utilizatori din intreaga lume. Hartile sunt de inalta calitate si includ instructiuni prin voce. De indata ce vom instala aplicatia, ne va intreba ce tara vrem sa fie disponibila offline. De asemenea, trebuie sa subliniem faptul ca hartile au o calitate excelenta. Sygic este fara indoiala o optiune foarte buna la GPS fara o conexiune la internet. Cel mai bun lucru este ca este o aplicatie gratuita care are, de asemenea, achizitii integrate, dar acestea sunt optionale.

MAPS.ME

Cu MAPS.ME vom avea un numar nesfarsit de harti fara o conexiune la internet. Trebuie doar sa selectati tara pentru a incepe descarcarea. Ceva de remarcat este ca hartile nu ocupa mult spatiu de stocare si le vom putea descarca pe cardul SD. Cu aceasta aplicatie vom putea crea rute cu masina, motocicleta sau pe jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>