calcul numarul destinului

Tarot dragoste: cum calculezi numarul destinului in cuplu

Dragoste la prima vedere? Nedespartiti? Competitivi? … Fiecare relatie are o carte de tarot dragoste care o guverneaza. Ea invaluie secretele si misterele care ilumineaza punctele forte si punctele slabe ale fiecarei legaturi. Descoperiti ce este pozitiv la partenerul dvs. si care sunt aspectele care ar trebui sa functioneze, pe baza calcularii numarului destinului.

Tarotul si Numerologia sunt foarte corelate, deoarece semnificatiile Arcanei Tarotului raspund la mesajele secrete ale numerelor.  In acest fel, putem stabili semnificatiile numerelor si corespondenta lor cu tarotul.

In sectiunea Numerologie veti vedea ca fiecare numar natural (pana la 9) are un sens, transmite o vibratie asociata calitatilor. Tarotul, ca depozit al intelepciunii occidentale prin excelenta, contine informatii numerologice. Sa vedem care sunt numerele in functie de aceasta numerologie occidentala si cum este inserata in tarot dragoste, cariera, sanatate, etc.

Fiecare dintre noi este condus de o carte tarot indicata de suma zilei, lunii si anului de nastere. Numarul final care provine din adaugarea acestor valori, redus la o singura cifra, este asociat cu o anumita carte tarot. Intelesul acestei carti va reprezenta invatarea vietii noastre.

Exemplu de calcul numarul destinului

Daca v-ati nascut la 25 iulie 1961, trebuie sa adaugati numerele pentru ziua 25/07/1961.

25. 07. 1961 = 2 + 5 + 7 + 1 + 9 + 6 + 1 = 31 = 3 + 1 = 4

In aceasta nota vom avansa putin mai mult, vom descoperi ce simbolizeaza legaturile noastre in tarot. Pentru aceasta, trebuie sa adaugam ziua de nastere pe de o parte si, pe de alta parte, ziua de nastere a celeilalte persoane de care suntem interesati.

Atunci adaugam data nasterii celeilalte persoane, de exemplu, daca s-a nascut pe data de 15.08.1962: 15. 08. 1962: 1 + 5 + 8 + 1 + 9 + 6 + 2 = 32 = 3 + 2 = 5 atunci: Persoana I: 4 + Persoana II: 5 = 4 + 5 = 9

Se poate intampla ca suma celor doua date sa dea un numar de doua cifre, in acest caz trebuie sa reducem rezultatul final la o singura cifra.

De exemplu, daca suma datei nasterii dvs. este 7 si suma celeilalte persoane 8, va trebui sa se alature 7 + 8 = 15 si apoi se adauga inapoi 1+5 = 6. Acesta din urma, 6, ar fi numarul de guvernare al acestei relatii.

tarot dragoste

Numarul 1: relatie dinamica, intotdeauna realizeaza proiecte si lucruri inventive. Uneori foarte independenti unul de celalalt, le place sa exceleze in domeniul lor, asa ca, aveti grija, ar putea exista o anumita competitivitate.

Numarul 2: formeaza o relatie iubitoare, romantica, le place sa mearga in multe locuri impreuna. O combinatie excelenta, mai ales daca au ca cifra compusa din numarul 20. Probabil este nevoie de un anumit dram de aventura si emotie, deoarece acestia ar putea cadea in rutina, mai ales daca lucreaza impreuna.

Numarul 3: foarte creativi, iubesc amandoi, se bucura de plimbari si contempla natura. Una dintre cele mai prolifice combinatii.

Numarul 4: se va bucura de angajamente, formeaza una dintre cele mai stabile combinatii din punct de vedere numerologic. Iubesc casa si tot ce are legatura cu ea. Probabil le place sa pastreze aparentele si sa para mai fericiti decat sunt.

Numarul 5: formeaza un fel de aventurieri nebuni, fara compromisuri si fara legatura. Foarte pasionali, daca se combina cu alte cifre din tabelul numerologic. Ei pot mentine contactul chiar si dupa incheierea relatiei. Buni prieteni.

Numarul 6: foarte armoniosi, linistiti si romantici. Foarte stabili in relatia lor, alcatuiesc ceea ce se spune “un cuplu frumos”.

Numarul 7: o relatie mai degraba spirituala, ar putea exista o lipsa de pasiune, si in functie de alte numere, chiar si de romantism.

Numarul 8: este probabil sa fie una dintre cele mai ciudate combinatii, se pare ca nu se dovedesc a fi un cuplu, dar raman impreuna, in ciuda circumstantelor.  Ei trebuie sa-si reafirme mereu sensibilitatea si sa aiba o profunda comuniune a sufletelor. Ei traiesc reafirmandu-si afectiunea si facand planuri pentru viitor. Cu timpul vor fi o potrivire perfecta.

Numarul 9: nu este din cauza lipsei iubirii, ci mai degraba lipsa comunicarii este ceea ce conduce si caracterizeaza aceasta combinatie. Melancolici si visatori cand nu sunt impreuna, poate deveni o relatie dramatica daca nu stiu sa exprime ceea ce simt. Profunzimea sentimentelor.

Numerologia este o stiinta foarte veche, care permite cunoasterea, autodepasirea si clarificarea multor subiecte despre dragoste. Numarul personal prezinta modul de a dezvalui sentimentele si pasiunea, permite recunoasterea aspectelor negative si pozitive si, de asemenea, temperamentul afectiv. Aceste informatii ne ajuta sa cunoastem afinitatile, conflictele, sa imbunatatim sau sa evitam anumite tendinte personale si, astfel, sa avem o relatie mai buna. Numerele care decurg din data nasterii arata influenta vibratorie pe care fiecare persoana o are la nastere. Cunoasterea semnificatiei fiecarui numar ne ajuta, de asemenea, sa ne imbunatatim relatiile de dragoste.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>