filme

Vocile din spatele desenelor animate preferate

Interpretarea personajelor de desene animate este un mod special de a juca. Desi nu vedem chipurile reale ale actorilor cand urmarim un film animat, ii putem vedea in continuare datorita vocii, intonarii si gesturilor lor.

Am colectat cateva personaje populare de desene animate din ultimii ani pentru a va arata talentele care stau in spatele lor.

7. Rosita: Sing

Pinguinul fermecator roz in filmul animat “Sing” este exprimat de nimeni alta decat Reese Witherspoon. Reese a marturisit ca nu era deloc sigura de talentul ei de cantat. Credem ca a jucat acest rol spectaculos. Esti de acord?

6. Lightning McQueen: Cars

Owen Wilson, care vocea personajului principal in franciza Cars, admite ca Lightning este unul dintre personajele sale preferate pe care le-a jucat vreodata. Se simte foarte aproape de el si a dat destul de multa contributie personala acestui personaj. Cu siguranta o putem simti pe masura ce urmarim aventurile lui Lightning.

5. Flash: Zootopia

Cand Raymond Persi a fost chemat sa faca un test de voce, gandul sau initial a fost ca va trebui sa vorbeasca foarte lent pentru ca personajul sau era un lenes. Dar s-a dovedit ca tot ce trebuia sa faca era sa faca pauze intre cuvinte. A functionat foarte bine, nu-i asa?

4. Snowball: Viata secreta a animalelor de companie

Kevin Hart s-a bucurat de ideea de a-si exprima un iepuras pufos, dragut, cu un twist militant. Actorul a recunoscut ca aceasta combinatie i-a dat emotii reale, asa ca nu s-a gandit prea mult inainte de a-si da acordul pentru acest rol.

3. Joy: Inside Out

Vocea lui Joy a fost prima data cand Amy Poehler a jucat un personaj Pixar. Dar a acceptat sa o faca in momentul in care a vazut scenariul. Și aplaudam debutul ei, deoarece caracterul insorit si energic al Joy este primul lucru pe care ni-l amintitim in film.

2. Poop: Filmul Emoji

Patrick Stewart glumeste ca vocea lui Poop in Filmul Emoji ar putea fi punctul culminant al carierei sale, ceea ce se pregateste pentru toata viata lui. Dar, cu adevarat, vocea lui Patrick da acestui emoji popular acel farmec, nu-i asa?

1. Boss Baby: Boss Baby

Alec Baldwin a fost vocea personajului principal al desenului animat The Boss Baby pentru acel contrast hilar dintre caracterul dragut al copilului si vocea lui Alec. El a fost de acord cu acest rol, deoarece s-a simtit foarte confortabil cu echipa Dreamworks si credem ca rezultatele acestei colaborari au fost destul de impresionante.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>