Un sfârșit de an memorabil cu lampioane Revelion!

lampioane zburătoare

Timpul trece atât de repede..Nu-i așa?! Auzim foarte des vorba aceasta și deși ni se pare un clișeu simțim asta zilnic pe propria piele. V-ați gândit că mai este puțin și se încheie și acest an?! Revelionul este unul dinre cele mai așteptate momente de sărbătoare. Încheierea unei etape și începerea uneia noi, cu forțe proaspete, gânduri bune, alături de familie și prieteni dragi. Pentru a marca acest sfârșit de an, alegerea ideală sunt renumitele lampioane Revelion, care pe lângă faptul că vor crea un tablou de vis, vor face invitații să mediteze la momentele frumoase și mai puțin frumoase prin care au trecut în vechiul an. De ce nu, acestea sunt prilej de punere a unor ținte sau dorințe pe care vor să le îndeplinească în anul ce stă în prag.

Dacă anul acesta ai de gând să organizezi o petrecere de Anul Nou la tine acasă, gândește-te la posibilitatea de ați surprinde invitații cu lampioane Revelion. În loc să folosești cunoscutele artificii, poți creea un moment mult mai special. Dă ocazia tuturor invitațiilor ca la ora 00:00 să lanseze spre cerul negru perfect, niște lumini călătoare, cu o simbolostică ce lasă la libera- alegere o interpretare profundă. În noul an, invitații sunt conduși pe drum de lumina protectoare a celui Divin (lucru ce lumina lampioanelor către cer îl poate foarte frumos sugera). De asemenea, mulțimea de lampioane Revelion ridicate spre cer, pot fi dorințele persoanelor care se vor îndeplini. Așa cum spune tradiția lumii asiatice, lampioanele cu dorințe cu siguranță vor aduce răspunsul la care te gândești.

lampioane Revelion

Deși lampioanele inițial apărute în Asia au fost folosite cu alte scopuri decât în \zilele noastre, acestea și-au mai păstrat din tradiție. Spre exemplu, trecerea într-o nouă etapă a vieții este o idee folosită și acum mii de ani, dar și în ziua de astăzi. Tocmai Revelionul simbolizează acest lucru, de aceea lampioanele sunt într-adevăr un plus de inspirație pentru toți cei care le lansează în noaptea trecerii dintre ani. Dacă ești o persoană iubitoare de tradiții și simboluri, alege lampioane Revelion în această noapte specială și spune-le invitațiilor de ce ai ales să creezi un astfel de moment. În acest mod vei transmite persoanelor dragi emoții pozitive, sentimente calde și o amintire de neuitat.

Frumusețea unică a acestor lampioane Revelion vor creea persoanelor o experiență unică, îi va purta spre o filă de poveste și transpune într-o lume parcă magică pentru câteva momente. Dacă vrei ca acest Revelion să fie unul cu totul și cu totul special, nu uita să treci pe lista de cumpărături și lampioanele. Indiferent că este vorba de o petrecere pe care ai gândit-o, că mergi în centrul orașului sau că ești la o pensiune, orice loc este potrivit pentru a lansa lampioane Revelion și a medita pentru câteva momente la anul ce a trecut, dar și la cel care stă în față. Și mai frumos este atunci când îl vei lansa cu persoana iubită. Pe lângă dorințele pe care vi le veți pune, lampioanele sunt recunoscute și pentru atmosfera intimă și romantică pe care o creează.

lampioane

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>