frumusete

Top aplicații gratuite de frumusețe 2017 pe care le poți descărca acum

În prezent, facem aproape totul pe telefon – cumpărăm haine, organizăm întâlniri, citim cărți sau chiar vizionăm filme – dar ați ratat cu siguranță multe dacă nu ați descărcat aceste aplicații de frumusețe! Am adunat cele mai bune aplicații de frumusețe pentru a arăta întotdeauna “trendy” în 2017!

Aici sunt cele mai bune aplicații de frumusețe pe care le puteți descărca pe telefonul dvs. chiar acum:

PLUM PERFECT

Aplicația de frumusețe Plum Perfect folosește fotografii pentru tehnologia de recunoaștere a aspectului facial pentru a determina tot ce trebuie să știți pentru un machiaj perfect: tonul pielii, tipul părului, culoarea ochilor și chiar subtilitatea dvs. dintr-o fotografie! De acolo, aplicația folosește aceste informații pentru a personaliza sfaturi și recomandări pentru dvs.! Este vorba de toate abilitățile unui artist de machiaj, care se îmbină într-un asistent de dimensiuni mici. Descărcați acum aplicația pentru iPhone!

plum-perfect

BELLASHOOT

Îți place să vizionezi tutorialele YouTube ore și ore și nu par să se oprească? Atunci Bellashoot va fi următoarea dependență. Bellashoot combină mii de recenzii despre produse, tutoriale și sfaturi de la bloggerii dvs. de frumusețe preferați! Această aplicație a fost creată pentru a veni în întâmpinarea nevoilor de frumusețe de zi cu zi.

bella

 

KENNETH WILLARDT: THE BEAUTY BOOK

Aveți nevoie de câteva inspirații de machiaj sau doriți doar să vă uitați la ceva frumos? Aveți posibilitatea să treceți prin portrete superbe digitale, împreună cu deținerea volumului hardbound sau doar apăsați butonul de redare și lăsați slideshow-ul să facă restul. Aplicația Kenneth Willardt vă oferă acces la o selecție a imaginilor sale imaculate.

app

TREATWELL

Descoperiți mii de saloane, spa-uri și oaze de frumusețe pe Treatwell. Cu ajutorul aplicației Treatwell puteți să vă rezervați instantaneu întâlnirea de frumusețe la saloanele locale pentru orice lucru, de la păr, piele, unghii, cosmetice și frumusețe, veți găsi cu această aplicație! Verificați-o pe AppStore și Google PlayStore!

aplicatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>