Oferta revelion 2018

Alege cea mai buna oferta revelion 2018

Anul Nou este un moment în care majoritatea dintre noi așteptăm cu nerăbdare să lăsăm anul vechi în urmă și să începem cu o entuziasm noul an. Pentru călători, ce ar putea fi mai bun decât să sărbătoreasca cu prietenii într-o locație îndepărtată, trăind tradiții locale și creând altele noi? Începeți anul dvs. cu piciorul drept alegand cea mai buna oferta revelion 2018.

Oferta revelion 2018 – Edinburgh, Scotia
Anul trecut, 148.000 de persoane din mai mult de 70 de țări s-au alăturat acestui eveniment renumit anual, de trei zile, de Anul Nou. Festivitățile încep la 30 decembrie cu mii de oameni care au purtat torțe din Piața Parlamentului la Calton Hill, unde focurile de artificii au luminat cerul.

Oferta revelion 2018 – Berlin, Germania
Puteți să vă vedeți, de fapt, faimoasa petrecere a Anului Nou de la Berlin, la televizor, deoarece sărbătoarea anuală de la Silvester de pe Piața Mile lângă Poarta Brandenburg atrage un milion de oameni și câteva trupe de rock de primă clasă. Dar ceea ce probabil nu veti vedea este petrecere de dupa, într-unul din cele mai bune orase de petrecere din lume, care se poate prelungi până la prânz a doua zi.

Oferta revelion 2018 – Reykjavik, Islanda
Când ai lumina soarelui, de exemplu, patru ore, orice scuză pentru a aprinde un foc de artificii în mijlocul după-amiezii pare a fi una bună. Acesta este motivul pentru care islandezii încep festivitățile de Anul Nou puțin înainte de ora 16, cu petreceri de foc în întreg orașul, menite să ardă negativitatea din anul precedent. De acolo, aproape toți cei din Reykjavik au propriul lor spectacol privat de artificii care explodează peste oraș.

Oferta revelion 2018 – Bologna, Italia
Revelionul de la Bologna se întâmplă să fie unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale Italiei, cu ocazia sărbătorilor de la Piazza Maggiore. Punctul culminant al serii nu este numărătoarea inversă, ci arderea “vecchione”, o sculptură masivă creată în fiecare an de un artist local. Sculptura este adusă în centrul pietei și aruncată la miezul nopții – pentru a reprezenta sfârșitul tuturor celor rele din ultimul an și pentru a inaugura un nou început.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>