Lampioane București pentru o atmosferă romantică.

Cine nu a auzit de Festivalul Lampioanelor care se ține anual în China?! Este unul dintre cele mai frumoase evenimente ale Orientului. Ei bine, treptat lampioanele s-au ”infiltrat” și la noi în țară, fiind îndrăgite de persoane indiferent de vârstă. Și uite așa, au început să se folosească lampioane la ocazii festive, nunți, petreceri, datorită atmosferei unice pe care reușesc să o creeze. De asemenea, putem observa lampioane București folosite în capitală pentru a sărbători anumite momente. Deobicei acest spectacol de lumini se ține în parcuri, unde oamenii se pot aduna într-un număr mare și lansa lampioane.

lampioane zburătoare

Poți introduce momente cu lampioane București nu doar la evenimente dedicate acestora, ci și pentru a marca anumite momente speciale din viața ta. Simbolistica acestora te va ajuta să conturezi o poveste frumoasă. Lansarea lampioanelor este asociată cu începerea unei noi etape, iar tradiția asiatică spune că dacă îți pui o dorință în timp ce lansezi un lampion aceasta se va îndeplini. De asemenea, lumina lor poate fi cea care să te călăuzească în drumul vieții. Așadar, poți asocia evenimentul tău cu o anumită idee din tradiția lampioanelor, iar invitații vor rămâne cu siguranță frumos impresionați.

Folosește lampioane București dacă dorești să creezi o atmosferă intimă și romantică.

Acestea sunt renumite pentru cadrul cu totul deosebit pe care-l oferă perechilor de îndrăgostiți. Tocmai de aceea, ele sunt în special întâlnite la nunți. Pe lângă faptul că sunt de un romantism specific, conform tradiției marchează sfârșitul unei etape și începerea uneia noi, o viață în doi. Mirii se pot bucura de ceva rupt din povești, iar invitații vor avea parte de o experiență de neuitat.

lampioane inimă

Și întâlnirile romantice cu partenerul/partenera pot avea parte de o surpriză plăcută cu lampioane.

În formă de inimioară, acestea se încadrează perfect la o cină pregătită pentru iubit în aer liber sau pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților. Poți surprinde plăcut, achiziționând lampioane București pe care să le folosești ori de câte ori se ivesc ocazii deosebite în viața ta.

Majoritatea persoanelor sunt obișnuite doar cu lampioanele zburătoare, deoarece sunt folosite mai des. Însă există și alte tipuri de lampioane București care pot înfrumuseța un eveniment. Spre exemplu poți decora o sală, o încăpere cu ajutorul unor lampioane decorative, colorate, confecționate din hârtie. Acestea pot fi folosite la petreceri, dar și la nunți. Oferă un aer modern, cu totul diferit față de aranjamentele clasice. Există astfel de lampioane decorative care luminează și pot fi agățate în aer liber. Sunt ideale pentru nunțile care se desfășoară într-un cadru deosebit în natură. Poți adăuga lampioane plutitoare, în cazul în care aceasta se desfășoară în preajma unei ape. Reflexia luminii în oglinda apei va face un spectacol absolut impresionant care va rămâne în amintirea tuturor invitațiilor tăi.

lampioane plutitoare

Avantajul este că poți cumpăra lampioane București la un preț extrem de accesibil. Așa economisești bănuți și totodată ai parte de un decor de poveste. Nu trebuie să cauți peste tot prin magazinele din București, deoarece la găsești online, într-o mulțime de culori și modele foarte interesante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>