Fii la curent cu noile colecții de modă!

Moda deși schimbătoarea, prin asta reușește să ne mențină captivați, mereu curioși, dar și nerăbdători pentru a vedea ce îmbunătățiri aduce. Faptul că designerii celebrii au viziuni diferite asupra modei, ne  face să ne ”lărgim orizontul” din acest punct de vedere. Așa ne construim o părere proprie asupra stilului vestimentar pe care l-am putea aborda și totodată primim sfaturi din partea specialiștilor. Pentru a face o sinteză a fashionului din fiecare sezon, trebuie să urmărești ce noi colecții de modă apar pe catwalk. Dacă ești pasionată de această lume atât de interesantă și plină de provocări, cu siguranță nu vei pierde aparițiile cu care se prezintă creatorii de modă în fiecare an.fashion girlsO fashionistă adevărată va urmări toate noutățile în materie de tendințe. Fie că este vorba de îmbrăcăminte, accesorii sau coafuri, întregul look trebuie să poarte amprenta noilor trenduri. Și cum în fiecare sezon, garderoba trebuie împrospătată cu piese vestimentare care să te dea și pe tine pe spate, nu doar pe cei din jurul tău, trebuie să analizezi cu atenție colecții de modă ce pot fi o sursă neașteptată de inspirație. Deși majoritatea persoanelor spun că ținutele de pe catwalk sunt mult prea îndrăznețe pentru a le purta și în viața de zi cu zi, poți încerca anumite combinații sau ”fura” niște idei. Dacă ești o persoană nonconformistă, poți adopta și un stil mai extravagant care să te scoată din anonimat. Însă nu toate femeile au curajul să ia direct pe ele o ținută scoasă din colecții de modă. Dar dacă fac măcar odată acest lucru, cu siguranță vor prinde o mare încredere în ele, iar privirile vor fi ațintite negreșit asupra lor.

modă 2016

Dacă vrei totuși să te remarci printr-un stil vestimentar deosebit, nu e nevoie să fii extravagantă. Poți face niște combinații reușite care să fie în tendințele anului și să se completeze perfect cu personalitatea ta. Urmărește colecții de modă de la designerii pe care deja i-ai luat în vizior pentru concepția pe care o au asupra modei. Unii pot fi prea ”nebuni” pentru stilul tău, iar alții se pot ”mula” perfect pe ceea ce îți place ție. Totuși dacă vrei să încerci ceva nou, o schimbare nu strică. Deși te-ai acomoda destul de greu, este foarte posibil să îți placă la nebunie și să nu-l mai poți schimba. Un exemplu clar, este casa de modă Moschino care an de an vine cu piese vestimentare pe care nu orice persoană le-ar putea purta. Îți trebuie tupeu, dar și o personalitate puternică, care iubește să iasă în evidență de fiecare dată. Imaginează-ți doar cum ar fi să treci de la costumașele classy-office Channel, la outfiturile exclusiviste Moschino. Nu ai cum să nu stârnești reacții de tot felul celor din jurul tău.

moschino

Un site fashion este cea mai bună metodă de a fi la curent cu noile colecții de modă care apar în fiecare sezon. Poți afla online toate informațiile despre fashion care te interesează. De asemenea, o astfel de pagină poate fi cel mai bun sfătuitor atunci când vine vorba de stilul tău vestimentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>