plaje

Excursii in america – viziteaza cele mai frumoase plaje americane

Indiferent daca mergeti pe tarm sau calatoriti pe valurile din Hawaii, plaja este intotdeauna o destinatie populara cand cautati cele mai bune excursii in america. Vizitati cele mai bune plaje pe care SUA le ofera.

1: Excursii in america – Golful Manele, Hawaii

Plaja Hulopo\’e de pe insula Lana\’i, considerata de mult ca fiind una dintre cele mai perfecte segmente de nisip din lume, se afla la baza complexului Four Seasons Lana\’i de la Manele Bay. Statiunea are vedere la golf, o rezerva marina desemnata, plina cu peste colorat si delfinariu. De fapt, spoturile de snorkeling si scufundari aici sunt considerate unele dintre cele mai bune din Hawaii.

manele

2: Excursii in america – Myrtle Beach, Carolina de Sud

Fiind cea mai mare statiune de-a lungul Grand Strand-ului de 60 de mile de Carolina de Sud, Myrtle Beach este centrul de vacanta de pe Coasta de Est. Tema orasului este distractia de vara: plajele dotate cu strand, parcuri de distractii si apa, restaurante si divertisment live. Plaja actuala din Myrtle Beach este o intindere extinsa a nisipului alb matasos, cu posibilitati de pescuit, inot, plaja, navigatie si navigare.

Myrtle Beach, South Carolina

3: Excursii in america – Nantucket, Massachusetts

O excursie la Nantucket este ca si cum ati vizita un pamant de basm indepartat – un set contra unui fundal albastru stralucitor de ocean si golf intr-o comunitate de cabane simple albe, albe, inconjurate de trandafiri salbatici. Aceasta comunitate are cartiere ciudate si o plaja pentru toata lumea, inclusiv Plaja Surfside si Plaja pentru copii, ambele cu apa calda si lipsa de nisipuri. Viziteaza Nantucket, Massachusetts pentru una dintre cele mai frumoase excursii in america.

ofertadeturism.ro

4. Excursii in america – Plaja Clearwater, Florida

Plaja Clearwater a ademenit nenumarate familii si cupluri la tarmurile sale largi, nisipoase si hoteluri de pe malul marii. Raspandita pe o portiune de 3 mile din Peninsula Pinellas, pe coasta Golfului, Plaja Clearwater se intinde pe apele albastre ale Golfului Mexic la vest si pe Golful Tampa linistit la est. Vizitatorii se pot bucura de plaje cu nisip alb, pot juca volei pe plaja, pot inchiria barci de pescuit sau face o croaziera cu vizionarea delfinilor.

floria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>