Dăruieste un cadou!

Cred că nu există persoană care să nu simtă măcar un pic de bucurie în perioada sărbătorilor. Chiar dacă, cei mai mulţi dintre noi nu ne mai bucurăm ca atunci când eram copii, aşteptăm sărbătorile măcar pentru că avem liber de la serviciu.

Oricum am gândi, sarbătorile trebuie să fie un motiv de bucurie, un motiv de a fi mai aproape de cei dragi şi nu în ultimul rând un motiv de a dărui cadouri tuturor oamenilor pe care îi iubim şi care fac parte din viaţa noastră. Una dintre sărbătorile în care dăruim cadouri din categoria “cadouri sărbători”, este  Crăciunul. Deşi este vară, Crăciunul este sărbătoare care mă încântă cel mai mult şi pe  are o aştept cu sufletul la gură. Cele mai multe amintiri frumoase şi cele mai multe “cadouri de sărbători”, le-am primit în preajma sărbătorilor de iarna.

cadouri
Deşi mai sunt câteva luni bune, până când ne vom bucura din nou de clinchetul clopoţeilor, de fulgii de nea, este o perioadă potrivită să ne gândim la Crăciun si la “cadouri sărbători”. Primul motiv, pentru care este indicat să ne gândim la zilele geroase de decembrie, este legat de dorinţa de a ne mai răcori. Un alt motiv întemeiat este că am putea să începăm achiziţionarea cadourilor, ţinând cont că este perioada reducerilor peste tot. Deşi pare ciudat, cele mai mari reduceri pe care le găseşti peste tot sunt la pull-overe, la geci de iarnă şi alte lucruri care au legătură cu iarna. Chiar dacă sunt zile în care căldura ne sufocă, aceasta este o perioadă propice pentru achiziţionare “cadouri sărbători”.

Deşi cele mai consistente reduceri sunt la hainele de iarnă, nu uitaţi că găsiţi reduceri şi pentru hainele de vară. Aşa că nu uitaţi de prietenii care îşi sărbătoresc zilele de naştere în această perioadă. Ţinând cont că pentru fiecare dintre noi, ziua noastră este o sărbătoare, aduceţi zâmbetul cuiva drag, dăruindu-I “cadouri sărbători” inedite şi personalizate. Dacă magazinele din mall-uri nu au ceea ce dumneavostră căutaţi în materie de cadouri sărbători, puteţi încerca să căutaţi pe internet, în magazinele online, special create pentru astfel de momente.

Orice anotimp ar fi, ori cât de cald sau de frig, nu uitaţi să-i faceţi pe cei de lângă voi să zâmbească. Un cadou este un motiv de prietenie, de păstrare a vechilor legături sau de întemeiere a unora noi.  Cele mai potrivite cuvinte, atunci când vine vorba de a dărui sună cam aşa în engleza: Sharing in caring!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>