pepene

Cum sa alegi cel mai bun pepene verde

In multe privinte, un pepene verde este foarte asemanator cu un cadou de Craciun: sunteti destul de siguri ca va va placea ceea ce este in interior, dar niciodata nu sunteti siguri pana cand nu il deschideti.

Pentru a alege cel mai bun pepene verde, va trebui sa folositi cateva tehnici diferite pentru a determina “maturitatea”. Personal, folosesc urmatoarele trei etape pentru a gasi pepenele verde potrivit si trebuie sa recunosc, nu au esuat inca pentru mine!

1. Priviti – Pepenele dvs. verde trebuie sa fie ferm, simetric si fara vanatai majore sau cicatrici. Unele zgarieturi minore sunt bune, totusi. La urma urmei, scopul acestei cruste groase este de a proteja continutul delicios din interior. Pepenele verzi trebuie sa aiba si culoarea verde inchis.

2. Ridicati – Cei mai crapati pepeni verzi au in cea mai mare parte apa. Și din moment ce pepenii verzi sunt 92% apa, pepenele verde ar trebui sa fie relativ greu pentru dimensiunea sa.

3. Intoarceti – Intoarceti pepenele verde si verificati partea inferioara a acesteia, care ar trebui sa aiba o pata galbena. Daca aceasta pata este alba sau verzuie, pepenele verde poate fi necopt si ar putea sa nu fie la fel de bun cum ar trebui sa fie.

Acum stiu ce ganditi multi: “Și testul de sunet? Știi, bateti, bateti, bateti pepenele verde pentru a-i testa coacerea?

Iata pozitia mea cu privire la utilizarea pepenelui verde. Desi este adevarat ca “testul sunetului” va poate oferi un indiciu despre o maturitate a pepenelui verde, nu sustin si nu folosesc testul deoarece este prea subiectiv si nu exista un acord definitiv cu privire la rezultat.

Unii spun ca un pepene de copt va produce un sunet gol, in timp ce un sunet \”gros\” sau \”solid\” indica un pepene verde care nu este copt sau prea copt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>