franta

Cele mai importante târguri de antichități din Europa de vizitat în 2017

În fiecare an, zeci de mari târguri internaționale de antichități și vintage au loc în întreaga Europă, adunând mulțimi de fani și spectatori în căutarea unui târg, un element rar, o idee de decorare sau un suvenir. Aceste adevărate extravagante, se adună la mii de comercianți și de zece ori mai mulți vizitatori.

Dacă vă întrebați ce târguri merită să parcurgeți sute de kilometri, atunci o regulă generală de bază este de a merge la târguri majore care se întâmplă o dată sau de două ori pe an: Da, vor fi aglomerate, dar ele sunt cu adevărat evenimente masive, unele dintre ele adunând mii de vânzători care provin din regiuni din apropiere sau chiar din întreaga țară.

Foire de Chatou – Chatou, FRANȚA

Târgul Antiques de la Foire de Chatou, lângă Paris, este unul dintre cele mai importante târguri de antichități și colecții din Franța. O instituție proprie, Târgul Antiques de la Foire de Chatou reunește de două ori pe an în martie și octombrie, peste 700 de dealeri din toată țara și salută 35.000 de vizitatori în 12 zile.

Ciney Expo Flea Market și Târgul Antic – Ciney, BELGIA

Când vine vorba de o piață imensă, Flea Market & Antique Fair, atunci orașul Ciney din provincia Namur este o necesitate! Ciney găzduiește una dintre cele mai mari piețe de vechituri și târguri antice din Belgia, cu peste 700 de expozanți din Belgia, Franța, Germania, Olanda sau chiar Italia și 15.000 de vizitatori. Ciney Puces et Salon des Antiquaires are loc de două ori pe an în decurs de trei zile, de obicei în jurul lunilor martie și octombrie.

Münchner Flohmarkt auf der Theresienwiese – München, GERMANIA

Cea mai mare și mai renumită dintre toate piețele de antichități din Munchen este fără îndoială piața la Theresienwiese. Întotdeauna organizată o dată pe an în prima sâmbătă a Festivalului de primăvară din München (în luna aprilie), Münchner Flohmarkt auf der Theresienwiese reunește aproximativ 2.000 de comercianți și peste 80.000 de vizitatori din întreaga Europă, pentru o zi festivă de negocieri.

Brocante de Lutry – Lausanne, ELVEȚIA

Nu este cea mai impresionantă din listă pentru mărimea sau calitatea mărfii vândute, dar fără îndoială cea mai pitorească dintre toate. Brocante de Lutry are loc o dată pe an de-a lungul malurilor lacului Geneva sau Lac Leman, iar o excursie este o răsplată în sine, chiar dacă vă întoarceți acasă cu mâna goală.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>