DUBAI

Ce sa vizitezi in Dubai si in ce perioada

Orașul Dubai este unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ, dovedind a fi cel mai mare exemplu de transformare. Nu era altceva decât un vast pământ de deșert, cu vegetație minimă și aproape fără mijloace de confort pentru oricine.

Descoperirile evolutive ale țițeiului din 1966 duc la dezvoltarea rapidă a Dubaiului dintr-un teren pustiu într-un mega oraș fascinant. De atunci, orașul a început să devină una dintre cele mai mari atracții turistice ale oamenilor din întreaga lume, câștigând o popularitate foarte rapidă în rândul oamenilor din diferite națiuni. Acum se află pe lista dorințelor oamenilor care doresc să ia o pauză și să se bucure de o vacanță de lux.

Apele spumante din Dubai:

Apa caldă cu briza rece și plajele super-curate este, în ansamblu, o combinație excelentă și va puteti bucura de o plimbare cu iahtul. Există o gamă largă de iahturi de a alege în funcție de nivelul de lux și numărul de pasageri. Dubai, vă va oferi o varietate de selectat și de a va bucurați de apă caldă cu prietenii și familia. Aceste yachturi superbe moderne sunt un loc ideal pentru a petrece, făcând timpul un moment de neuitat.

În afară de aceste iahturi moderne, zeița croazierelor tradiționale din Dubai este “Dhow”. Dhow este ceva cu adevărat magnific și merită să cheltuiți o avere pentru a avea o experiență de o viață. Dhow este un vas de croazieră cu toate facilitățile moderne. El sunt un loc de petrecere inactiv pentru zilele de naștere, reuniuni, și chiar propuneri de căsătorie. Acestea vă vor duce în frumoasele canale venețiene din mijlocul orașului prin jungla de zgârie-nori.

Odată cu acest lucru, vă puteți bucura chiar și de fascinantul tur Musandam, care vă va duce de la toate strălucirea orașului într-un frumos sat în mijlocul munților uimitori care se ridică la 2000 de metri deasupra nivelului mării. În această călătorie veți avea șansa de a observa celebra fortăreață portugheză și castelul Dibba. Acest sat mic are o piață care vinde tot felul de lucruri de la covoare la legume. Aici vă puteți bucura de snorkeling, de scufundări și de înot în mare. Toate acestea vor fi însoțite de bucătării delicioase.

Acum revenind pe uscat după mare este timpul să experimentați Desert Safari Dubai, unde vă puteți bucura de o mulțime de activități aventuroase. Aceste activități presupun plimbări cu cămile, safari în deșert și mâncăruri deosebit de gustoase, făcând un moment uimitor de care merita să-ți amintești.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>