Anul acesta alege costume de Halloween inedite!

Nu mai este mult și cea mai așteptată sărbătoare a toamnei sosește. La sfârșit de octombrie cu mic cu mare se sărbătorește Halloween-ul, un eveniment controversat care trezește entuziasmul persoanelor de toate vârstele. Deși există și oameni care nu prea sunt de acord cu această sărbătoare, pentru că este preluată de la americani, generația tânără se dă în vânt după noaptea de Halloween. Este momentul în care te poți transpune în pielea personajului preferat, poți fi altcineva, poți face dintr-o poveste spectaculoasă. Cele care fac deliciul sunt acele costume de Halloween inedite care nu pot trece neobservate. Ele te pot ajuta să transformi Halloween-ul într-o adevărată experiență, nu doar într-o amintire.

costume halloween

Anul acesta poți face și tu o schimbare! Renunță la costumul pe care l-ai purtat an de an și caută câteva idei de costume de Halloween inedite care te vor evidenția în această noapte extravagantă. Dacă ești o persoană care iubește să fie în centrul atenției, este important ca și costumul tău să transmită acest lucru. Nu este deloc greu ca în acest Halloween vestimentația ta să fie spectaculoasă.

Fură câteva idei în tendințe, vezi cu ce s-au mai îmbrăcat celebritățile de Halloween și alege ceva care să te remarce cu adevărat.

La orice petrecere de Halloween se dă un adevărat concurs de costume. Fiecare invitat va dori să fie catalogat ca ”tipul/tipa cu cel mai tare costum”. Ei bine, anul acesta poți fi tu cel care va primi admirația celor din jur. Poți fi o mică vedetă de Halloween. Cel mai probabil vei fi rugat și să faci poze cu cei din jur.

Alege costume de Halloween inedite care să marcheze atenția tuturor, iar pe lângă asta nu uita să îți aplici un machiaj special, înfricoșător care să ofere un efect și mai puternic. Aceasta combinație îți va oferi o ținută de succes.

costume inedite Halloween

Sunt mai multe tipuri de costume de Halloween inedite cu care este imposibil să nu treci neobservat. Poți să te transpui într-un personaj de film preferat, într-un artist sau poți opta pentru personaje desprinse din poveștile horror: vampiri, vrăjitoare, fantome, zombie ș.a. Personajele cu o latură malefică vor fi întotdeauna în topul celor mai alese costume pentru petrecerea de Halloween.

Toți oamenii pun accentul numai pe această lume desprinsă din filmele horror pe care sărbătoarea de Halloween o ”promovează”. Însă această sărbătoare înseamnă și distracție, amuzament, voie bună. Dacă vrei să lași cu gura deschisă, la propriu, pe toți prietenii tăi, alege costume de Halloween inedite care să fie foarte amuzante, de comedie, să stârnească râsul oricărei persoane. Nu te gândi că te faci de râs, dimpotrivă vei fi cel care va adauga sare și piper unei petreceri.

Dacă vrei să te distrezi maxim, spune-le prietenilor tăi să vă ”asortați” personajele. Puteți face parte din aceiași poveste. Spre exemplu, familia Adams, familia Flinstone sau personajele din desenul animat Scooby Doo, vor face senzație în noaptea de Halloween.

Indiferent de ceea ce vei alege, nu uita că niște costume de Halloween inedite te vor scoate din anonimat! 

costume de halloween

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>