casa

10 cele mai ciudate case din lume

În timp ce majoritatea dintre noi, probabil, locuiesc în spații destul de normale de locuit, există câteva case pe această lume care sunt absolut uimitoare în designul și structura lor. Aici sunt favoritele noastre!

Casa ciuperca

Credeți sau nu, această casă arăta normal când arhitectul Terry Brown a cumpărat-o. El și 35 de studenți au petrecut în următorii câțiva ani adăugând toate detaliile ciudate care o fac atât de unică.

ciuperci

Casă glisantă

Întreaga cherestea exterioară a acestei case din Anglia poate aluneca ca o trapă gigantă, dezvăluind partea exterioară a geamului din sticlă.

casa

Casa pantof

Această atracție din Pennsylvania este deschisă în prezent pe o bază sezonieră, oferind excursii ghidate de această casă extrem de neobișnuită!

casa pantof

Casa convertită in avion

Joanne Ussery deținea inițial o locuință mobilă pe proprietatea pe care o cumpărase lângă un lac. Cu toate acestea, când a ars, el a cumpărat în schimb acest Boeing 727 abandonat!

avion

casa

Casa de sticlă

În această casă din Japonia, pereții interiori și exteriori sunt în întregime din sticlă. Singura cameră din întreaga casă cu un perete netransparent este baia!

casa de sticla

Casa Flintstone

Conceput pentru a arăta exact ca si casa din Flintstones, această casă – deținută inițial de Dick Clark – are un dormitor și două băi și totul pare a fi făcut din piatră.

casa d epiatra

casa

Biserică convertită in casa

Situata în Olanda, această casă a fost transformată dintr-o biserică catolică, construită în 1870, într-un spațiu frumos de mansardă.

biserica

Casa scoica

Situata în Mexic, această casă uimitoare vine complet cu un perete frumos de mozaic care luminează interiorul cu culori de curcubeu.

casa scoica

scoica

Casa cu susul in jos

“Die Welt steht Kopf” din Trassenheide este o casă care se afla cu susul in jos. Aceasta este o adevărată casă pe care o puteți vizita în Germania.

casa arasturnata

Habitat 67

Complexul de locuințe a fost proiectat de arhitectul israelian / canadian Moshe Safdie din Montreal, Canada. Habitat 67 cuprinde 354 forme identice de beton prefabricate, amenajate în diverse combinații, ajungând până la 12 etaje în înălțime. Împreună, aceste unități creează 146 de locuințe cu diferite dimensiuni și configurații, fiecare format dintr-una până la opt unități de beton legate.

habitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>